Betaling & Annulering - Verkehrsverein Königsleiten

Betalingsvoorwaarden:

Aanmelden, het afsluiten van een contract en betalingsvoorwaarden

U kunt telefonisch, per internet of schriftelijk uw object bij het toeristenbureau Königsleiten boeken. U ontvangt van ons per omgaande een reserveringsbevestiging. 50% van de huurprijs dienen binnen 14 dagen te worden aanbetaald. Het restbedrag moet uiterlijk 30 dagen voor aankomst betaald worden, Het contract tussen u en het toeristenbureau Königsleiten wordt met een schriftelijke bevestiging van het toeristenbureau Königsleiten beklonken. Volgt er binnen 14 dagen geen aanbetaling, dan kan het toeristenbureau Königsleiten vrij beschikken over uw object. Bij kortstondige reserveringen van minder dan 29 dagen voor de aanvang van de huurperiode moet de gehele huurprijs onmiddellijk betaald worden en het contract wordt met de schriftelijke bevestiging van het toeristenbureau Königsleiten en de betaling afgesloten. Bij een niet tijdige betaling van het resterende bedrag, respectievelijk de gehele huurprijs bij kortstondige boekingen kan het toeristenbureau Königsleiten de tegenprestaties weigeren.


Stornering:

Beëindiging van het contract door u

Algemene annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering of omboeking na het afsluiten van het reiscontract voor het begin van de reis is het toeristenbureau Königsleiten toegestaan volgende procentuele annuleringsvergoedingen te berekenen: Tot 43 dagen voor aanvang van de reis = 10% Tot 29 dagen voor aanvang van de reis = 50% Tot 20 dagen voor aanvang van de reis = 80% Bij annuleringen vanaf 19 dagen voor aanvang van de reis resp. op de dag van aankomst blijft men de gehele huurprijs verschuldigd. Maatgevend is de binnenkomst van uw mededeling bij het boekingskantoor( in geval van zon- en feestdagen is de eerste werkdag van toepassing).

Voor alle winterboekingen 20/21 :
Indien er volgens de Oostenrijkse regering een inreisverbod voor Oostenrijk geldt op uw geboekte reisdatum en het geboekte appartement / huis wordt gesloten in opdracht van de autoriteiten, dan wordt de overeengekomen huursom teruggestort in het bedrag waarin deze reeds door de huurder was betaald. Dit treedt ook in werking als er op de geboekte reisdatum een ​​avondklok / lockdown is in de woonplaats van de huurder.

Aanvullende annuleringsvoorwaarden met betrekking tot Covid-19 zijn te vinden op de Duitse pagina.


Bij iedere annulering of omboeking worden administratiekosten van € 25,-- in rekening gebracht.

(Vertaling van google)


Bankrelaties:

Raiffeisenbank Wald
BLZ: 035070
Rekeningnummer: 14837
IBAN: AT52 3507 0000 0001 4837
BIC: RVSAAT2S070