Rodelbanen in Königsleiten - Zillertal Arena

Sleeën geeft plezier, of overdag met de kinderen of ’s nachts een sleepartij in de maneschijn.

In de Zilllertal Arena kunt u kiezen uit 4 afwisselende rodelbanen. Van de kleine voor de kinderen tot de veeleisende of 7 kilometer lange rodelbaan – alle zijn zij verlicht. Om ’t even of het gaat om een sportslee, een gewone slede of bobslee een sleepartij bezielt iedereen.


Rodelbaan in Königsleiten

In Königsleiten is een kleine rodelbaan. Deze rodelbaan is ongeveer 950 meter lang. Het beginpunt ligt achter hotel Ursprung en men bereikt het einde onder bij de Gerlos autoweg (B 165). Vandaar kan men met de bus terugrijden (Let op: een andere dienstregeling) of nog verder lopen tot hotel Ronach. Het is een kleine maar fijne sleetocht.


Rodelbaan Finkenhof

De kleine rodelbaan bij het Finkenhof is ’s avonds gedeeltelijk verlicht en bijzonder geschikt voor kinderen.Lengte: ca. 200 meter – gering verval – ideaal voor kinderen!


Rodelbaan Schönmoosalm

Een grote rodelbaan gaat in Krimml van het pension Schönmoosalm tot in het dorp en heeft een lengte van 2,2 kilometer- zeer veeleisend. De rodelbaan is dagelijks tot ca. 22.00 uur verlicht.


Rodelbaan Krumbachtal

De 2 kilometer lange rodelbaan in Krumbachtal is verlicht. Overdag kan men met de skibus naar boven – ’s avonds is vervoer per taxi (na bestelling) mogelijk.
Rodelbedrijf: maandag tot zondag geopend tot 22.30 uur.


Rodelbaan Hainzenberg

De langste rodelbaan van het Zillertal is op de Hainzenberg en is 7 kilometer lang. Gerlos vanaf Hainzenberg (met de gondel naar boven). De rodelbaan is dagelijks tot ca. 01.00 uur verlicht.


De rodelbaan in Neukirchen vanaf de Wildkogel

(met de gondel omhoog) tot aan Bramberg is 14 kilometer lang en dagelijks tot ca. 22.00 uur verlicht. Op dinsdag en vrijdag gaat de gondel tot 18.30 uur.