Zomer in Königsleiten - Zillertal Arena

Sport- en vrijetijd activiteiten in Königsleiten

Wandelen - Bergbeklimmen - Huttentochten - Fietsen - Mountainbikes - Plezier in het water - Zonnebaden - Tennis - Paardrijden - Golf en nog veel meer wordt er geboden.

Een verkwikkende wandeling door het Alpengebied, een bergtocht in onaangetaste natuur, een gemoedelijke fietstocht langs de Tauernradweg, met de mountainbike omhoog de bergen in, een uitstapje met motorfiets of cabrio en genieten van de zon.


Plezier met water in het meer of zwembad

Er zijn talrijke bad- en watersportmogelijkheden in de hele regio. Meren, beken, zwembaden met attracties alle met glashelder water uit de bronnen van de bergen.

  • Stuwmeer Durlaßboden
  • Buitenzwembad Krimml
  • Kristallbad Wald im Pinzgau

zillertal arena zomer 73

za sommer 2018 lo 140

Nordic Walking

Een extra doeltreffende training voor het gehele lichaam is “Nordic Walking”: het wandelen met(speciale) stokken. De methode is zo eenvoudig, maar de bewegingen zijn des te effectiever. Het is bijna anderhalf maal zo effectief als het wandelen zonder stokken en jaagt de pols op tot optimale vetverbranding als een actieve manier om af te vallen. Zonder inspanning of kosten voor materiaal een super effectieve training van het hele lichaam, dat optimale trainingseffecten met zich meebrengt. Ook u zal versteld staan van het Nordic Walking Fitness Park Wald-Krimml. Perfect aangegeven trajecten en op verzoek gekwalificeerde trainers, die voor beginners en gevorderden een specifiek en afwisselingsrijk programma bij de hand houden!


Mountainbiking

Het fiets - en bike paradijs vakantiegebied Nationalpark Hohe Tauern garandeert grandioze vergezichten en een grote keuze aan routes. Eenzame dalen in het hooggebergte met verfrissende bergmeren en een breed landschap van het dal, steile bergflanken en licht hellende met mals gras begroeide bergen zijn voorbeelden van een fascinerend aanbod.

Wat fietsers ook mogen zoeken - een gemoedelijke familietocht, een genotvolle panoramatour, een inspannende tocht door het hooggebergte met een afdaling over smalle bergpaden of een antieke hut voor de bezinning - bij ons vindt u het!

Als u dan te voet naar nog hogere gebieden wilt doordringen, bieden onze toppen als eenmalige kans om van het uitzicht over de 3000ers te genieten en men is een aanmerkelijk stuk dichter bij de hemel gekomen.

1198 tvb k e bike 17 din 0015

Screenshot 2020 06 25 Gerlos Alpenstrasse Panoramastrasse Salzburg Tirol

Motorfiets en Cabrio

Motorfiets: Wie droomt er niet van om vrij te zijn als een vogel - af en toe heeft de mens deze vrijheid nodig. Beklimt u smalle bochten - maakt van uw dromen een werkelijkheid, want bij ons wordt uw fiets- autovakantie tot een onvergetelijke belevenis. Wij bevinden ons midden in het Natuurpark Hohe Tauern en ontelbare passen en dat vraagt weer om bochten, tochten, trajecten. Ook voor bekenden, die die bochten al kennen, hebben wij voldoende tips op voorraad en laten u de hoogtepunten naar alle windstreken zien. Zillertaleer Höhenstrasse, Gerlospass-Strasse,… er zijn fantastische routes in en om Königsleiten!

Verovert u de mooiste alpenwegen tot op boven de 2000 meter. Daarvandaan liggen de drieduizenders voor het grijpen!